www.dogbadge.com ingår i Dog Security Sweden AB i Malmö. Dog Security är ett litet företag som utvecklar och tillverkar hundartiklar som säljs till proffs, tävlingsfolk, hundbutiker, polis, militär och säkerhetsbranchen.

Dog Security har utvecklat många hundträningsprodukter i samarbete med proffs och tävlingsfolk och har både svenska och utländska patent och mönsterskydd. Några av världens bästa hundträningsprodukter tillverkas av oss. Som ett exempel kan nämnas att världens starkaste läderkoppel tillverkas här i Malmö. Vi är huvudleverantör till polisen, militären, säkerhetsbranchen och eliten bland tävlingsfolket. Världens bästa brukshund genom tiderna, Silverpilens Arko (se Guinness book of records) använder utrustning från oss. Och det är ingen sponsring!

Sveriges bästa skyddshund, som vunnit SM en hel rad år i följd, Silverpilens Ixi, tränar med utrustning från Dog Security. Och det är ingen sponsring!

Brodyrmärkena säljs över hela världen och vi har grossister i flera länder från Tyskland (Schweikert) till Japan (Morita).

www.dogbadge.com ingår i Dog Security

Sweden AB

Fabrik och lager:
Skruvgatan 1211
24 Malmö
hovawart
Postadress: Box 50221

202 12 Malmoe

E-post: info@dogsecurity.se
Hemsida: www.dogsecurity.se
Telephone: 040-187418
Fax: 040-183025
Bankgiro: 5927-3821
Postgiro 421 90 34-8
Konto i S E B: 5512 10 058 57 Hovawart brodyrmärke.

Försäljningsvillkor:

Frakt, expedition, emballage, porto ingår i priset. Inga kostnader tillkommer. Leverans sker som brev.

Alla försäljning sker mot online betalning med kreditkort. Betalningen är helt säker och hanteras av Europas ledande Internet ayment Provider (IPP).