På webben i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är otroligt låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Orsaken till utförsäljningen är brist på plats. Något utbud behöver säljas ut för att alla varor ska få utrymme och man skall kunna plocka och sända varor rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. För att kunna plocka och packa beställningar kvickt samt effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha samtliga varor på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

sele

Därför skall alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalité och otaliga varor har inte gått att hitta på andra ställen (brahund.se är ett undantag).

Sprengers sortiment hundhalsband och halkedjor. Halsbandens Rolls Royce är varumärket Sprenger från Tyskland. Har du zoobutik så så shoppa du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Oavsett detta jättehög kvalité, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment halsband och halskedjor. Till skrattretande billiga priser.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. 5 mm tjockt superläder. Dessa läderkoppel är troligen lika bra om 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Munkorgar för svensk-skyddet där de nyttjas vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter men munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Munkorgar för vanligt bruk finns i rejält utbud. Till alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Bra att ha hemma ifall hunden blir skadad och har så ont att den biter omkring sig då man ska hjälpa den eller veterinären ska se på den.

Bitkorvar och hundleksaker. Mat och vattenskålar. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Exempelvis massiva spårlinor i plast. Såna spårlinor rinner rakt genom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Skilda sorters apporter och materiel hittar du i mängder.

Det här är ett briljant tillfälle att beställa välfungerande hundartiklar billigt. Det är närmast unikt att så här bra varor finns att inhandla på ett ställe. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt förslag för samtliga som har hund, ta en titt på allt-fraktfritt. Riktigt bra hundgrejor jättebilligt.