På sajten allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och måste på något sätt få mer plats. För att kunna jobba rationellt och slippa vandra ut och hämta en del varor i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Just nu har allt-fraktfritt ett knökfullt varulager, 4 st 40-fotscontainers och 5 st 20 fotcontainers proppfyllt. Man tvingas helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

hundtillbehör

I det tysta pågår därför en utförsäljning, priserna är kraftigt nedsatta.

Det är inte vilket utbud som helst, troligen är det de i särklass bästa varorna som finns att köpa i Sverige.

Halskedjor och hundhalsband från Sprenger. Halsbandens Rolls Royce är varumärket Sprenger från Tyskland. Nu finns de att köpa under inköpspris – ett förslag till dig som har zoobutik.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Halskedjor och hundhalsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Fantastiskt billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Världens förmodligen ultimata läderkoppel. Oerhört starkt överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. Koppel som håller i 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Ett jättesortiment munkorgar. Till närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Hundleksaker och bitleksaker. Vattenskålar i stort urval, liksom matskålar. Selar för spårning och skyddsträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i centrum. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Det här är ett briljant tillfälle att beställa välfungerande hundartiklar billigt. Samtliga dessa bra hundartiklar finns på samma ställe, bara det är unikt. Ovanpå detta så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt tips till alla som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Tidernas utförsäljning och ordentligt prima hundprodukter.